Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 5-03-2001 Persbericht district Aa & Dommel

BLINDE MAN VAN PORTEMONNEE BEROOFD, Vught

Zaterdag 3 maart is een 45-jarige blinde man uit Vught van zijn portemonnee beroofd. De man liep die dag tussen 11.00 en 11.30 uur door het Reeburgpark in de richting van de Vlasmeersestraat in Vught. In het park werd het slachtoffer aangesproken door een man die hem vroeg of hij een tientje kon wisselen. Het slachtoffer controleerde zijn portemonnee, doch bleek niet genoeg kleingeld bij zich te hebben om te wisselen. De onbekende man greep de portemonnee van het slachtoffer en trok er een onbekende hoeveelheid papier geld uit. Hierna liep de man weg.

De politie is op zoek naar getuigen die in of bij het Reeburgpark in Vught zaterdag 3 maart tussen 11.00 en 11.30 uur iets hebben gezien. Ze worden verzocht contact op te nemen met de politie telefoon 0900-8844.

INBRAAK WONING, Vught

Zondagmiddag is ingebroken in een tweetal woningen aan de Prins Bernhardlaan in Vught. Een deur van de woningen werd opengebroken. Alle kasten werden doorzocht. Sieraden, geld en paspoorten werden gestolen.

SNELHEIDSCONTROLE, Sint Oedenrode

Zondagmiddag zijn 17 personen bekeurd omdat ze te har reden op de Veghelseweg in Sint Oedenrode Op deze weg was 117 km/u de hoogst gemeten snelheid terwijl 80 km/u was toegestaan.

INBRAAK WONING, Sint Michielsgestel

Zondag is ingebroken in een woning aan de Voerman in Sint Michielsgestel. Een raam van de woning werd opengebroken. Nog onbekend is wat er is gestolen.

WIEL GESTOLEN, Vught

In de nacht van zondag op maandag is van een auto die geparkeerd stond aan de Dorpsstraat in Vught een wiel gestolen. Toen de eigenaar maandagmorgen bij de auto kwam, bleken er nog maar drie wielen onder te zitten. Het wiel is met wielbouten en al gestolen.

AUTO GESTOLEN, Boxtel

In de nacht van zondag op maandag is vanaf een inrit bij een woning aan de Kleine Beemd in Boxtel een grijze Volvo S70 gestolen. De auto met een waarde van ongeveer fl. 45.000,- heeft als kenteken XN-HR-20.