Creatit: Portalsite en marktplaats voor IT'ers (http://www.creatit.nl)

Basic-Concepts heeft een website ontwikkeld die kan fungeren als marktplaats en portalsite voor freelance IT'ers en de kleinere bedrijven in de IT-industrie. Doelstelling van de website is het samenbrengen van de kleinere bedrijven, die kampen met een tekort of overschot aan opdrachten, of kennis nodig hebben die buiten de eigen expertise ligt.

Een belangrijkste onderdeel van Creatit is een gedeelte waar de ondernemer of freelancer op zoek kan gaan naar opdrachten, of opdrachtnemers kan zoeken die (delen van) projecten kunnen overnemen. Voor dit onderdeel dient de bezoeker zich te registreren.

Creatit biedt daarnaast toegang tot links over een veelheid aan gerubriceerde onderwerpen (zo'n 50.000 links zijn voor iedere bezoeker beschikbaar). Ten behoeve van het verzamelen van deze gegevens is in eigen beheer een zoekmachine ontwikkeld.

Registratie en alle overige diensten die op de website beschikbaar zijn, zijn kostenloos. Creatit speelt geen rol in de afhandeling van overeenkomsten tot opdracht, en vraagt daar dan ook geen vergoedingen voor. De registratie geldt alleen om gegevens van ondernemers en freelancer beschikbaar te kunnen stellen voor zoekopdrachten binnen de website, en om contactpersonen te kunnen vaststellen. De gegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derden.

Basic-Concepts hoopt dat op deze manier langlopende samenwerkingsverbanden gaan ontstaan tussen kleinere bedrijven en freelancers met verschillende expertises, en dat deze ondernemers op deze manier een volwaardige partner met een breed expertisegebied kunnen zijn voor opdrachtgevers. Ook grotere opdrachten zullen op deze manier binnen het bereik kunnen komen van de kleinere ondernemers binnen de IT.

Basic-Concepts:

Basic-Concepts ontwikkeld software en richt zich op een langdurige samenwerking met haar klanten. Deze samenwerking komt ondermeer tot uiting door gezamelijke ontwikkeling van commerciele programmatuur waarbij Basic-Concepts zicht richt op de ontwikkeling en onderhoud van de programmatuur, en de opdrachtgever zich opstelt als kennisleverancier, en als dealer/vertegenwoordiger van het product. Ook Basic-Concepts zal gebruik maken van de marktplaats om haar expertisegebied te kunnen uitbreiden.

Eric Woerdeman (ericw@basic-concepts.com) 06-29087874 Ronald Jansen (rjansen@basic-concepts.com) 06-55390295

http://www.basic-concepts.com