Gemeente Haarlemmermeer


* Publicaties Bestemmingsplannen


* ... Wet op de Ruimtelijke Ordening

Ontwerp-bestemmingsplan Hoofddorp Centrum 2000

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Haarlemmermeer maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat met ingang van maandag 26 februari 2001gedurende vier weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan Hoofddorp Centrum 2000.

Dit ontwerp-bestemmingsplan geeft een planologische regeling voor het plangebied te Hoofddorp dat wordt begrensd door de Hoofdvaart, Geniedijk, Nieuweweg en de noordelijke erfgrens van de bebouwing aan de noordzijde van de Kruisweg.

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt ter inzage bij de balie van de centrale hal in het in het Raadhuis alsmede bij de dienst Ruimte, Wonen en Economie, Burg. Van der Willigenlaan 4 te Hoofddorp, op werkdagen van 08.30 uur tot 12.30 uur.
Het ontwerp-plan ligt tijdens de terinzagelegging tevens elke dinsdagavond ter inzage van 17.00-20.00 uur op de balie van de centrale hal in het Raadhuis; indien dinsdagavond toelichting van een ambtenaar is gewenst, dient een telefonische afspraak te worden gemaakt, telefoonnummer 023 - 5676049.

Gedurende de termijn van ter inzageligging kan een ieder zijn/haar zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan schriftelijk kenbaar maken (niet per E-mail) aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, Postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Hoofddorp, 23 februari 2001

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen