Gemeente Haarlemmermeer


* Publicaties Bestemmingsplannen


* ... Wet op de Ruimtelijke Ordening

Gedeputeerde staten van Noord-Holland maken bekend dat zij bij besluit van 1 februari 2001, nr. 2000-43909 goedkeuring hebben onthouden aan het besluit d.d. 24 oktober 2000 van burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer tot wijziging van het bestemmingsplan Schiphol Zuidoost (wijziging ex artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening). Het niet goedgekeurde wijzigingsplan betreft een gebied van circa 14.442 m2 dat is gelegen in het bestemmingsplan Schiphol rijk, in het verlengde van de Capronilaan.

Belanghebbenden kunnen met ingang van 26 februari 2001gedurende zes weken tegen het besluit van de provincie tot onthouding van goedkeuring schriftelijk beroep instellen. Hiervoor is een griffierecht verschuldigd van f.225,- voor natuurlijke personen en f.450,- voor rechtspersonen.

Het beroepschrift moet zijn gericht tot de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE 's-Gravenhage.
Het beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het gericht is en de gronden van het beroep. Dit besluit treedt in werking daags na afloop van de zojuist vermelde beroepstermijn. Echter, binnen deze beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij deVoorzitter van de Afdeling bestuursrecht worden ingediend, in welk geval het besluit niet in werking treedt, voordat op dat verzoek is beslist.

Belanghebbenden die tegen het besluit beroep hebben ingesteld kunnen tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen. Hiervoor is een griffierecht verschuldigd van f.225,- voor natuurlijke personen en f.450,- voor rechtspersonen. Het verzoekschrift moet zijn gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State., Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Bij het verzoekschrift moet een afschrift van het beroepschrift worden overgelegd.

Hoofddorp, 23 februari 2001

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen