Gemeente Ede

Voorbereidingsbesluit

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 22 februari 2001 het volgende

voorbereidingsbesluit, ex artikel 21 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, ter inzage ligt:

'Peppelensteeg-Noord' te Ede

Het gebied 'Peppelensteeg-Noord' is gelegen tussen de N224 en de rioolwaterzuiveringsinstallatie. Nu het bestemmingsplan voor de aanleg van de A30 is goedgekeurd door Gedeputeerde Staten is de gemeente voornemens om ook voor dit gebied een nieuw bestemmingsplan voor te bereiden.

Het betreffende besluit treedt in werking op 21 februari 2001.

Door middel van een voorbereidingsbesluit kunnen ongewenste ontwikkelingen worden tegengehouden en kunnen gewenste ontwikkelingen worden bevorderd.

Een ieder die meent door dit besluit rechtstreeks in zijn belang te zijn getroffen, kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit is bekendgemaakt, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de gemeenteraad. Een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Tegelijkertijd met of na indiening van het bezwaarschrift kan een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de President van de Rechtbank, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM ARNHEM.

Het besluit alsmede de kaart waarop het bovengenoemde gebied is aangegeven ligt ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor 'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur.



Ede, 21 februari 2001