PROJECT PLUS BV

Jubilerend Nationaal Reumafonds gaat de snelweg op

Persbericht 22 februari 2001

Jubilerend Nationaal Reumafonds gaat de snelweg op.

Vrachtwagens als reclamemedium voor het goede doel.

Het Nationaal Reumafonds bestaat dit jaar 75 jaar. Ter gelegenheid van dit bijzonder jubileum en ter ondersteuning van de niet aflatende inzet van de 55000 collectanten, die van 18 tot en met 24 maart de nationale collecte mogelijk maken, heeft Project Plus een reclameondersteunende campagne opgezet. Dit initiatief wordt van harte ondersteund door het Nationaal Reumafonds.

Daf Trucks NV Nederland, HYVA, Ford Nederland BV, ICS (Industrial Control Systems) en Carrier Transicold Nederland BV hebben zich als hoofdsponsors verbonden aan de actie.

Met medewerking van de transportbranche en het Nederlandse bedrijfsleven rijden vanaf 3 maart aanstaande circa 500 vrachtwagens een maand lang in Nederland rond met een jubileumposter van het Nationaal Reumafonds.

Geheel belangeloos stelt een groot aantal transportondernemingen en eigen rijders hun materieel ter beschikking voor deze actie. De transportbranche waardeert het dat de sector in een positief daglicht wordt geplaatst en reageerde massaal op de oproepen die gedaan werden om mee te doen aan deze actie.

Het Nederlandse bedrijfsleven is benaderd om de posters te sponsoren en hun naam en/of logo te vermelden op de poster voor het Nationaal Reumafonds. Op deze manier verbinden zij zich aan het goede doel.

Zoals de heer D.M. van Dijl, hoofd Marketing en Voorlichting van het Nationaal Reumafonds, stelde in de oproep naar de transportbranche en het Nederlands bedrijfsleven; het zou fantastisch zijn als het werk van de collectanten wordt ondersteund door een vloot van vrachtwagens die de boodschap van het Nationaal Reumafonds uitdragen. Samen in beweging tegen reuma.

Einde van het persbericht