Gemeente Zwijndrecht

Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maken bekend dat zij het voornemen hebben om overeenkomstig het bepaalde in de Wet Geluidhinder aan Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland te verzoeken de hoogst toelaatbare geluidbelasting op de gevels voor het bestemmingsplan Meerkoetstraat als gevolg van het wegverkeer vast te stellen op:

Geluidsbron

Aantal woningen

Verzochte hogere grenswaarde

Industrieterrein Groote Lindt

14

55 dB(A)

Emplacement Kijfhoek

40

55 dB(A)

Merelstraat

5

52 dB(A)

Merelstraat

6

51 dB(A)

De genoemde woningen betreffen (een deel van) de woningen die in het nieuwe bestemmingsplan mogelijk worden gemaakt ter plekke van de huidige winkelstrip en school aan de Meerkoetstraat.

Het ontwerp verzoek met het daarbij behorende akoestisch rapport ligt met ingang van 23 februari tot en met 22 maart tijdens kantooruren op het gemeentehuis ter inzage. Gedurende deze termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze (mondeling of schriftelijk) naar voren brengen omtrent het voornemen van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht
t.a.v. W.G. Cats
Postbus 15
3330 AA Zwijndrecht

Mondelinge reacties kunnen worden ingebracht via telefoonnummer (078) 620 66 01 bij de heer W.G. Cats van de afdeling Bouw- en milieuzaken.

Op verzoek zal een hoorzitting worden georganiseerd.

Zwijndrecht, 22 februari 2001