BNN

Hilversum, 12 februari 2001

THE MAKING OF COSTA! BIJ BNN

Zaterdag 17 februari tussen 17.30 en 17.55 uur zendt BNN op NED. 2 The Making Of Costa! uit. In deze special een verslag van het lief en leed achter de schermen van de speelfilm Costa! waarin Katja Schuurman, Daan Schuurmans, Georgina Verbaan en Kurt Rogiers de hoofdrollen spelen. De romantische danskomedie, geregisseerd door Johan Nijenhuis, is vanaf 1 maart in de Nederlandse bioscopen te zien.

In The Making of Costa! worden exclusieve beelden van de nachtelijke zwembad-party's van de cast en crew getoond en is de kijker getuige van het bloed, zweet en tranen van de acteurs tijdens de dansrepetities. De opnames van Costa!, die grotendeels in Salou plaatsvonden, hebben even stilgelegen omdat Georgina zich in Nederland moest laten behandelen voor een oogontsteking. Ook hier was The Making Of bij! Dat het in september al aardig koud kan zijn in Salou, bewijzen de beelden van Katja en Georgina tijdens hun zwemscènes. Uiteraard ontbreken ook de voorbereidingen van de stunts en de bloopers niet.

Costa! wordt geproduceerd door Solo Film Company (Joop van den Ende en Jos van der Linden), Fu Works (San Fu Maltha) en Johan Nijenhuis Produkties. Daarnaast draagt BNN zorg voor de co-produktie.