CDA

Voorjaarspartijraad in Utrecht

Zaterdag 17 februari 2001, van 9.30 tot 16.30 uur, in het Beatrix Theater te Utrecht.

Het programma staat voor een belangrijk deel in het teken van de tien themas van de Competitie van Ideeën.

Verder staan op de agenda: afsluiting Jaar van de Generaties; Internationaal Jaar van Vrijwilligers; een plenair debat tussen verschillende generaties over de vraag wat het CDA onderscheidt van de twee andere politieke hoofdstromingen in ons land; en workshops over partijontwikkeling, ledenwerving en diversiteit van afdelingen, georganiseerd door het Steenkampinstituut.

Jaap de Hoop Scheffer en Marnix van Rij spreken de Partijraad toe. Ook de nieuwe voorzitter van het CDAV, Marja van Bijsterveldt, houdt een korte toespraak, nadat zij eerder die dag door de Partijraad tot voorzitter is gekozen.

Voor deelname aan de Partijraad is een bedrag van 25,- per persoon verschuldigd. De lunch kost 20,- per persoon. Blijft u de hele dag en wilt u lunchen, dan betaalt u dus 45,-

Inschrijving geschiedt door het desbetreffende bedrag (o.v.v. Partijraad 17/2/2001) over te maken op giro 102575 van de Centrale Verrekenkas van het CDA in Den Haag. Uw betaling geldt als aanmelding.

Bij tijdige ontvangst van uw betaling ontvangt u eind januari de bevestiging met bijbehorende stukken voor de Partijraad.

Voor verdere informatie: Marianne van de Griendt: 070-3424813 (tel); 070-3643417 (fax); vdGriendt@bureau.cda.nl (e-mail)