LADOT HOSTING

LaDot stelt een Volkswagen Beetle beschikbaar aan klant

LaDot stelt een Volkswagen Beetle beschikbaar aan klant

Amsterdam, 15 februari 2001 - Vandaag feliciteert LaDot de winnaar van de Volkswagen Beetle. De winnaar heeft voor 31 december 2000 zijn particuliere domeinnaam laten registreren bij Freehosting.nl. Deze actie ging november 2000 van start. Freehosting.nl zou een Audi A2 beschikbaar stellen aan een van te voren bekend klantnummer.

Freehosting
Freehosting.nl heeft 30 januari jongstleden surseance van betaling aangevraagd en is vervolgens, via een activa-transactie, op 2 februari overgenomen door LaDot. Door het overgaan in deze nieuwe organisatie was het vervolg, en dus ook de uitslag, van deze Audi A2 actie onzeker geworden.

De wedstrijd
De eigenlijke bekendmaking van de uitslag van de actie had op 15 januari 2001 plaats moeten vinden. Joost Wasch, CEO LaDot Hosting over de actie: 'Wij willen de klanten niet teleurstellen, door deze actie, geïnitieerd door Freehosting.nl, te laten voor wat het is. Daarom zijn wij met een passende oplossing gekomen; de winnaar, die al bekend was binnen de organisatie, bieden wij een jaar lang een Volkswagen Beetle aan.'

De winnaar
De gelukkige winnaar, de heer R. Veldhuis, is dolblij met de Beetle; 'Het telefoontje met de mededeling overviel mij en ik was zeer verrast. En ik ben ontzettend blij met de Beetle.'

Over LaDot
LaDot is een Europese e-service organisatie, met onder andere kapitaalkrachtige Amerikaanse aandeelhouders, gericht op de zakelijke markt. Ze biedt een integraal service pakket aan voor professionele internetoplossingen. LaDot denkt oplossingsgericht en is continu vernieuwend bezig op het gebied van diensten en producten.