Politiebericht Flevoland: District Zuid 14-02-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Aanrijding tussen bromfiets en skeeler
ALMERE Op het Piet Moeskopspad heeft zich dinsdagavond een aanrijding voorgedaan tussen een bromfietser en een skeeler. De 16-jarige Almeerse bromfietser reed richting de busbaan en gaf geen voorrang aan een voor hem van rechts komende skeeler. De skeeler, een 9-jarige jongen uit Almere, en de bromfietser liepen daarbij lichte verwondingen op letsel op. De bromfiets bleek opgevoerd te zijn en is gedemonteerd.

Brandjes in Almelostraat
ALMERE De brandweer heeft dinsdagnacht twee brandjes moeten blussen in de Almelostraat. De voorkant van een auto stond in brand en een paar meter verder een vuilcontainer. Volgens de brandweer kunnen deze brandjes niet spontaan ontstaan zijn. De politie stelt een onderzoek in.

Inbreker aangehouden
ALMERE De politie heeft dinsdagnacht in een supermarkt aan het C. van Eesterenplein op heterdaad een 41-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden wegens inbraak. Getuigen hadden glasgerinkel gehoord en belden direct de politie. De man had zijn tas volgeladen met voornamelijk drank. Hij is voor nader verhoor ingesloten op het politiebureau.