UITNODIGING PERSBIJEENKOMST

D-Day:

BABYXL VEROVERT NEDERLAND

Grootscheepse DSL-roll out

Op dinsdag 13 februari is het zover. Dan is het D-day voor de Nederlandse breedbandmarkt. En BaByXL BroadBand DSL opent de aanval. U bent uitgenodigd om de strijd van dichtbij te volgen. En dan zult u horen en zien:

Waarom Mxstream, Cistron en Versapoint op het verkeerde paard gokten; Waarom BaByXL allianties sluit met belangrijke Internet- en mediabedrijven; Hoe BaByXL in recordtempo nagenoeg landelijke dekking realiseert; Hoe BaByXL Nederland verovert.

De antwoorden hierop zullen waarschijnlijk veel meer vragen bij u oproepen. Precies daarom staan er vijf thematafels. Aan elk van die tafels zitten interne en externe specialisten. Zij weten van de hoed en de rand. Zij vertellen u het hoe en waarom.

Tafelindeling:
Tafel 1: BabyXL
Tafel 2: De Markt volgens IDC Benelux
Tafel 3: Techniek en producten
Tafel 4: Content en demo's
Tafel 5: ISP's en telecomoperators

Datum : dinsdag 13 februari 2001
Plaats : Amsterdam ArenA (Grolsch- en Amsterdam-zaal) Ontvangst : 10.00 uur
Programma : 10.30 - 12.30 uur
Lunch : 12.30 - 14.00 uur

Bijgaand treft u een routekaart aan.

Graag ontvangen wij vóór dinsdag 6 februari a.s. uw reactie. U mag natuurlijk ook bellen.Telefoon: 070-3512464, u kunt vragen naar Philip Bosz of Heidi van Steekelenburg. e-mail: heidi@berg-kleijn.nl

Met de auto is Amsterdam ArenA als volgt te bereiken: Vanuit de richting Utrecht:
Rijdend op de A2 richting Amsterdam neemt u de afslag S211 (Ouderkerk a/d Amstel / Duivendrecht. Aan het eind van de afslag gaat u linksaf. Het stadion ligt voor u.

Vanuit de richting Den Haag:
Rijdend op de A4 neemt u bij het verkeersplein Badhoevedorp de afslag A9 tot het knooppunt Holendrecht, hier gaat u richting Amsterdam A2/E35. U neemt hierna meteen de afslag S211 (Ouderkerk a/d Amstel / Duivendrecht. Aan het eind van de afslag gaat u linksaf. Het stadion ligt voor u.

Vanuit de richting Zaandam:
Komend vanaf de A10/A2 neemt u de afslag S211 (Ouderkerk a/d Amstel / Duivendrecht. Aan het eind van de afslag gaat u linksaf. Het stadion ligt voor u.

Vanuit de richting Amersfoort:
Rijdend op de A1 richting Amsterdam bij het knooppunt Diemen de A9 richting Amsterdam Zuidoost / Schiphol nemen. U volgt Amsterdam / Zaanstad. U neemt hierna de afslag S211 (Ouderkerk a/d Amstel / Duivendrecht. Aan het eind van de afslag gaat u linksaf. Het stadion ligt voor u.

Voor parkeren Transferium / P1:
Zodra het stadion voor u ligt volgt u de borden Amsterdam Zuidoost / Diemen / Venserpolder, vervolgens gaat u rechtsaf (afslag Transferium / P1). Vanuit het Transferium naar de ontvangstruimte:
Eenmaal in het Transferium kiest u voor het onderste parkeerniveau en volgt u de borden Hoofdentree & Zalen. Via een rode deur (Hoofdentree) en door middel van 2 roltrappen bereikt u de Grolsch zaal op niveau 3 van het Hoofdgebouw. Met het openbaar vervoer is Amsterdam ArenA als volgt te bereiken: Amsterdam ArenA is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Metrolijn 54 Gein verbindt Amsterdam ArenA direct en frequent met het centrum van Amsterdam en biedt goede overstapmogelijkheden naar andere delen van de stad. Vanuit de regio (bv. Muiderberg, Vinkeveen, Uithoorn en Weesp) kunt u met de bus direct of via een simpele overstap naar Amsterdam. Voor meer OV-reisinformatie kunt u bellen met 0900-9292 (50 cpm).