Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 12-02-2001 Persbericht district Aa & Dommel

MAN GEWOND BIJ AUTOBRAND, Schijndel

Zondagmiddag is een 25-jarige man uit Schijndel gewond geraakt bij een brand in zijn auto. De man reed over de Vlagheide in Schijndel toen hij rook onder de motorkap van zijn auto zag komen. Hierop is hij gestopt. Toen hij de motorkap open deed, kwam daar een steekvlam onderuit. De man is door enkele omstanders naar het ziekenhuis gebracht. Hij liep hierbij brandwonden aan handen en gezicht op. Door de brandweer is het vuur geblust.

SNELHEIDSCONTROLE, Wijbosch

Zondagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Eerdsebaan in Wijbosch. Totaal 1170 voertuigen werden gecontroleerd op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden. Hiervan bleken er 165 te hard te rijden. De hoogst gemeten snelheid was 140 km/u. Maandagmiddag zijn op de Kluisstraat in Schijndel 15 bestuurders bekeurd. Op deze weg waar 50 km/u gereden mar worden, werden 235 voertuigen gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid was 75 km/u.

INBRAAK WONING, Vught

Zondag is ingebroken in een woning aan de Markiezaat in Vught. Een raam van de woning werd opengebroken. Alle kamers en kasten werden doorzocht. Nog onbekend is wat er is gestolen.

TE VEEL GEDRONKEN, Vught

In de nacht van zondag op maandag is een 25-jarige man uit Vlijmen bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 2 uur. De officier van justitie heeft de man een transactie (boete) aangeboden van Fl. 550,-. De controle vond plaats op de Taalstraat in Vught.