Gemeente Uithoorn


Gemeentelijke mededelingen verhuizen
Wekelijks ontvangen we in het gemeentehuis van veel inwoners de melding dat zij de Uithoornse Courant weer niet hebben ontvangen. Deze klachtenstroom bestaat al enkele jaren, maar van echte verbetering is
-ondanks toezeggingen- helaas geen sprake. Daarom hebben burgemeester en wethouders besloten de gemeentelijke mededelingen in een ander plaatselijk weekblad te gaan publiceren. De keuze is daarbij gevallen op de Nieuwe Meerbode, die een goed werkende bezorgdienst heeft. Een in beginsel foutloze bezorging is noodzakelijk om elke inwoner van deze gemeente in staat te stellen kennis te nemen van de gemeentelijke mededelingen. Deze zullen vanaf 14 februari a.s. gedurende een overgangsperiode van enkele weken zowel geplaatst worden in de Uithoornse Courant als in de Nieuwe Meerbode. En daarna nog uitsluitend in de Nieuwe Meerbode.

Doemiddag op de kinderboerderij
Op woensdagmiddag 14 februari van 14.00 tot 16.00 uur is er voor kinderen van 7-12 jaar weer een doe- en ontdekmiddag op kinderboerderij De Olievaar. Meer informatie vindt u hier.