PERSBERICHT

Fusie NeXtrategy met GX Creative Online Development
· Combinatie creëert sterke architect van e-business-oplossingen
Amsterdam/Nijmegen, 6 februari 2001 -- NeXtrategy BV en GX Creative Online Development BV hebben overeenstemming bereikt over de volledige integratie van activiteiten die onder de naam 'NeXtrategy' zullen worden voortgezet. Er ontstaat een bedrijf dat het ontwikkelen van strategie en het transformeren van organisaties naar e-organisaties combineert met hoogstaande web-technische expertise en implementatiekracht.

"Zowel GX als NeXtrategy zijn bijzonder verheugd over deze fusie; beide organisaties zijn zeer complementair", zegt NeXtrategy's managing partner Peter Kustermans. "Samen komen wij vanuit strategie snel tot het ontwerp en de implementatie van hoogwaardige en effectieve e-business-oplossingen voor onze klanten." In de woorden van GX-directeur Arnoud Verdwaald: "Strategische keuzen en technologische keuzen grijpen steeds sterker op elkaar in. We zien in elkaar dan ook meer dan een aanvulling. De synergie tussen strategie en techniek geeft ons een unieke en sterke positie binnen de Internetwereld."

NeXtrategy, vorig jaar opgericht door de Boer & Croon Strategy and Management Group, is een next generation e-business-consultancybureau dat bedrijven en instellingen helpt e-business-transformaties te realiseren. GX Creative Online Development, opgericht in 1997, is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van geavanceerde weboplossingen op gebieden als webdeployment, content- en knowledgemanagement, e-business, e-commerce en e-learning.

Het management van de onderneming, waarvan de integratie door beide partijen inmiddels in gang is gezet, bestaat uit: Peter Kustermans (voorzitter), Aart Bos, Arnoud Verdwaald en Martijn van Berkum. De nieuwe organisatie telt meer dan 50 ervaren professionals en werkt gezamenlijk voor America Online, Planet Media Group, Mercedes-Benz, WPG uitgevers en de Europese Commissie.

Meer informatie over NeXtrategy en GX Creative Online Development kunt u vinden op: http://www.nextrategy.nl/ en http://www.gx.nl/

//einde bericht

Voor andere informatie:
Cees Steijger
Steijger. communications vof
Telefoon: 036 523 5330
Telefax: 036 523 5331