Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 5-02-2001 Persbericht district Aa & Dommel

ALCOHOL IN HETVERKEER (s-Hertogenbosch)

Zondagavond bleek een 54-jarige automobilist uit s-Hertogenbosch bij een controle op de Bruistensingel zodanig veel alcoholhoudende drank te hebben genuttigd, dat de politie zijn rijbewijs invorderde. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

WONINGINBRAKEN (Rosmalen)

Afgelopen nacht is getracht in te breken in drie woningen in Rosmalen, twee aan de Sasseltberg en een aan de Heer en Beekstraat. In alle drie de gevallen is het cilinderslot afgebroken en zijn de inbrekers vermoedelijk gestoord door de bewoners of konden de deur niet geopend krijgen.

Bij een derde woning aan de Sasseltberg slaagde men er wel binnen te dringen. Hier is men via de achterdeur, die werd opengebroken, binnen gekomen. De benedenverdieping is doorzocht en er zijn diverse goederen ontvreemd.

INBREKER AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Afgelopen nacht is aan de achterzijde van een woning aan de Vliertstraat een 43-man uit s-Hertogenbosch aangehouden. De man wilde de woning binnendringen en was bezig de glaslatten uit de achterdeur van de woning weg te breken. Hij had een fiets bij zich waarop zes kratten met lege kunststof flessen waren gestapeld. Bekeken wordt of deze goederen van diefstal afkomstig zijn.

AUTO GESTOLEN (Rosmalen)

Afgelopen nacht is op de Reigerborch in Rosmalen een personenauto van het merk Volkswagen gestolen. Tijdens het opnemen van de aangifte door de politie kwam de buurman van de benadeelde vertellen dat hij de auto een stuk verderop in de straat had aangetroffen. Er was een ruit ingeslagen en het contactslot was vernield.

BEDRIJFSINBRAKEN (s-Hertogenbosch)

Afgelopen weekeinde is er ingebroken in twee bedrijven aan de Kasteleinenkampweg in s-Hertogenbosch. Bij een bedrijf zijn een hogedrukspuiten, een telefoontoestel een computer, een jas en geld weggenomen. Uit het andere pand wordt een computer vermist.

MET FIETS GEVALLEN (s-Hertogenbosch)

Vanmiddag raakte een 47-jarge vrouw uit Vlijmen al fietsend een trottoirband langs de Simon Stevinweg in s-Hertogenbosch. Zij kwam daardoor ten val en liep een pijnlijke knie en een hoofdwond op. De vrouw is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Een politieman hield vanmiddag in zijn vrije tijd in een winkel aan de Helftheuvelpassage in s-Hertogenbosch een 41-jarige Bosschenaar aan. De agent had gezien dat de verdachte een zwangerschapstestapparaat ter waarde van f. 179,00 had weggenomen. De verdachte had bovendien een tas bij zich met daarin vier pakken wasmiddel. De verdachte verklaarde deze pakken vandaag in een winkel aan de Lokerenpassage te hebben gekocht. Navraag bij deze winkel leerde dat er pas twee pakken verkocht waren. De verdachte is ingesloten.