KLM


01/005


KLM PRODUCT - NIEUWS

Romantiek op KLM website

KLM BIEDT VOORDELIGE VALENTIJNSBESTEMMINGEN AAN OP WWW.KLM.NL

AMSTELVEEN, 5 februari 2001 - KLM heeft net als andere jaren romantische Valentijnsbestemmingen tegen aantrekkelijke tarieven. Deze kunnen dit jaar uitsluitend via www.klm.nl worden geboekt. De bestemmingen worden op 14 februari 2001, Valentijnsdag, op een speciale site via www.klm.nl bekend gemaakt. Echter, personen die zich vanaf vandaag via de speciale site op www.klm.nl of via het e-mail adres valentijn@klm.nl opgeven, krijgen al op 12 februari 2001 informatie over de bestemmingen en de gelegenheid een vlucht te boeken. Hierdoor kunnen zij als één van de eersten profiteren van het aantrekkelijke aanbod. De Valentijnsvluchten kunnen tot en met 15 februari 2001 worden geboekt. De aanbiedingen zijn geldig indien twee personen tegelijk reizen. Er is een beperkte beschikbaarheid van stoelen.

Valentijn e-cards via KLM
Vanaf de speciale Valentijnspagina op www.klm.nl kunnen ook vanaf vandaag KLM Valentijnskaarten worden verzonden. Er is een ruime keuze e-cards, waaraan de verzender een eigen boodschap kan toevoegen.

Deze actie wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht. Naast advertenties in dagbladen zijn er onder andere twee verschillende radiocommercials te horen en worden banners geplaatst op verschillende internetsites.

Voor nadere informatie:
KLM Mediarelaties, Sandra Maas tel. 020 6494545 KLM Website www.klm.nl

AMS/AR/SM/KAS

CORPORATE COMMUNICATIONS (AMS/DR)
Marjolein Schotel
Assistant to Media Relations
tel: 31-20 649 45 45
fax: 31-20 648 80 92
Internet: secr.mediarelations@klm.nl