Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 26-01-2001 Persbericht district Den Bosch

INSLUIPING, ROSMALEN

Donderdagmiddag heeft zich een insluiping voorgedaan bij een bedrijf aan de Robijnborch. De dader wist ongezien binnen te komen en geld mee te nemen. Het gaat hier om een kleine tweeduizend gulden.

WONINGINBRAAK, OUDHEUSDEN

Donderdag is in de loop van de dag ingebroken in een woning aan de Bernhardstraat. De toegang werd verkregen door een raam te vernielen. De dader(s) ging(en) er met een videorecorder en een stereo-installatie vandoor. De totale waarde van het ontvreemde is niet bekend.

WONINGINBRAKEN, DEN BOSCH

Donderdag is overdag ingebroken in een woning aan de Frans Halsstraat. Om binnen te komen werd een toegangsdeur geforceerd. Er zijn twee gouden ringen ontvreemd. De waarde daarvan is niet bekend.

In de Symon Pelgromstraat is donderdag overdag ingebroken in een woning. Hier kwam men binnen door een raam te forceren. De dader(s) ging(en) er met een videorecorder en een kleurentelevisie vandoor.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN, DEN BOSCH

De politie heeft donderdag rond 17.45 uur in een warenhuis aan de Schapenmarkt een 28-jarige inwoner van Vlijmen aangehouden. De man, die een winkelverbod had, bevond zich in het magazijn en werd door personeel ontdekt. De man is ingesloten.

INVORDEREN RIJBEWIJS, DEN BOSCH

De politie heeft het rijbewijs van een 43-jarige automobilist uit Veghel ingevorderd. De man bestuurde een auto terwijl hij onder invloed was. De controle vond in de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.10 uur plaats op de Van Grobbendoncklaan.

INBRAAK, HEUSDEN

In de nacht van donderdag op vrijdag is op de Engstraat ingebroken in een cafetaria. De toegang werd verkregen door een ruitje te forceren. Een voorbijganger zag een inbreker uit het pand komen en waarschuwde de politie. Er is onder andere een televisietoestel en een stereo-installatie ontvreemd.

SNELKRAAK KLEDINGZAAK, VLIJMEN

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een kledingzaak aan De Akker. De dader(s) vernielde(n) een winkelruit en gingen er vervolgens met een onbekend aantal kledingstukken vandoor. Het is niet precies bekend wat er is meegenomen.

AUTOBRAND, DEN BOSCH

Op de Boschmeersingel is in de nacht van donderdag op vrijdag om 03.20 uur een met pech geparkeerd staande auto (lekke band) auto uitgebrand. Toen agenten terplaatse kwamen stond de auto in lichterlaaie. De oorzaak van de autobrand is niet bekend.

AUTODIEFSTAL, ROSMALEN

In de nacht van donderdag op vrijdag is vanaf Den Uylborch een zwarte Mercedes personenauto ontvreemd. De auto is gekentekend SZ-56-DX.

FIETSER GEWOND BIJ AANRIJDING, DEN BOSCH

Een 13-jarige fietser uit Sint Michielsgestel is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een personenauto. Het slachtoffer verleende op de kruising van de Bruistensingel met de Eerste Herven en de Buitenpepersdreef vermoedelijk geen voorrang aan een personenauto. De jongen liep een onderbeenbreuk op en is naar het Carolusziekenhuis in Den Bosch vervoerd.