Persbericht

ZyIMAGE 4.0 leverbaar vanaf eerste kwartaal 2001

Amsterdam, januari 2001 - - ZyLAB Technologies BV, ontwikkelaar van document imaging en full-text retrieval software, start nog dit kwartaal met de wereldwijde levering van ZyIMAGE 4.0.

Wereldwijd door klanten getest
Na verscheidene wereldwijde 'customer trials' en een uitgebreid Beta-programma begint ZyLAB in de loop van het eerste kwartaal van 2001 met de wereldwijde levering van de nieuwe versie van ZyIMAGE.

Nieuwe mogelijkheden
In totaal heeft ZyLAB meer dan 250 nieuwe mogelijkheden en verbeteringen aangebracht. Bij de ontwikkeling van ZyIMAGE 4.0 was het doel te komen tot een ondernemingsbrede knowledge management- en archiveringsoplossing. Ondersteunde mogelijkheden zijn onder andere:
· Volledige scanning, conversie en retrieval
· Contentgebaseerde 'Document Retrieval'
· Ondersteuning voor meer dan 250 bestandsformaten · Indexeren en doorzoeken van Outlookâ"¢ e-mailbestanden · Importeren, doorzoeken en bekijken van PDFâ"¢-bestanden · Eenvoudig te gebruiken 'Search Query Wizard'
· Zonale OCR voor data-extractie
· Automatische extractie van onderwerp en samenvatting* · Directe ondersteuning voor digitale kopieermachines · Volledig geautomatiseerde CD Publishing
· Mogelijkheid voor Enterprise Remote Scanning
· Webgebaseerd documentbeheer en -retrieval op afstand*


*Optionele onderdelen

ZyLAB Technologies BV, Hoogoorddreef 9, 1101 BA Amsterdam. Tel.: 020 - 69 19 550,
fax: 020 - 6965175, e-mail: info@zylab.nl. Website: www.zylab.nl.

ZyLAB
ZyLAB, opgericht in 1983, is de eerste leverancier die een volledig programma leverde om teksten op een PC platform te doorzoeken. Inmiddels wordt ZyLAB software door meer dan 570,000 gebruikers wereldwijd benut. In Nederland worden de softwareoplossingen ingezet door vele beursgenoteerde bedrijven, advocatenkantoren en overheidsinstellingen.
ZyLAB levert uiteenlopende softwarepakketten voor informatieverwerking, waaronder: ZyIMAGE software voor het verwerken van de gescande pagina's, indexeren en opslaan van deze informatie en het doorzoeken en opvragen van alle informatie. ZyALERT voor het automatisch informeren van benoemde doelgroepen en ZyIMAGE Webserver voor het toegankelijk maken van de informatie over het web. ZyLAB heeft wereldwijd kantoren in Nederland, de USA, de UK, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Singapore en Sydney. Voor redactionele informatie:
PB0301
Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034,
fax: 055-3602661, e-mail: PRInflux@cs.com, website: www.influx-pr.com.