Politiebericht Flevoland: District Zuid 17-01-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Medicijnen verloren
ALMERE Dinsdag 16 januari heeft een inwoonster van Almere in circa 5 kalmeringstabletten van het merk Xanax en medicijnen voor hartproblemen van het merk Isosorbid verloren. Deze medicijnen kunnen bij verkeerd gebruik schadelijk zijn voor de gezondheid. De vinder van de tabletten wordt vriendelijk doch dringend verzocht ze in te leveren bij de politie of de dichtstbijzijnde apotheek. Mocht u onverhoopt de pillen hebben ingenomen, dan kunt u contact opnemen met uw huisarts of de Vergiftenlijn, tel: 030 274 88 88.

Vermiste vrouw terecht
ALMERE De 41-jarige vrouw die sinds zaterdag 13 januari werd vermist, is weer terecht. Een politieagent herkende gisteren aan het eind van de middag in Zandvoort de vrouw van de beschrijving die in het tv-programma Opsporing Verzocht was gegeven. Op het politiebureau van Zandvoort is zij onderzocht door een arts, waarna ze weer naar huis mocht.

Voetganger geschept door bus
ALMERE Op de busbaan onder het Centraal Station van Almere is dinsdagmiddag een 56-jarige voetganger uit Almere geschept door een bus. De man stak over en de buschauffeur kon een aanrijding niet meer voorkomen. Het ambulancepersoneel heeft de man met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Aanrijding op A6
ALMERE Dinsdag vroeg in de ochtend heeft zich een aanrijding voorgedaan op de A6 tussen Almere Haven en Almere Stad. Een 33-jarige man uit Almere reed in zijn bestelbus achter op een vrachtwagen. Zijn bijrijdster, een 60-jarige vrouw uit Almere, raakte hierbij gewond. De brandweer heeft haar uit de bestelbus gehaald. De vrouw is met hoofdletsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Aanrijding Hogering
ALMERE Op de kruising Hogering/Paralleldreef heeft zich gisteravond een aanrijding voorgedaan. Een 27-jarige Hagenaar reed over de Paralleldreef en zag bij het oversteken van de Hogering een 47-jarige automobilist uit Almere over het hoofd. De stoplichten waren buiten werking (oranje knipperlicht). De Almeerder is door de brandweer uit het wrak gehaald en vervolgens met onbekend letsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis. Beide voertuigen zijn afgesleept.