Positief besluit over verspreiding NPO Soul & Jazz via analoge kabel

Minister Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) stuurt een besluit op de aanvraag om NPO Soul & Jazz te mogen uitzenden op de analoge kabel.

Kennisgeving NPO Soul & Jazz via de analoge kabel

De minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, Arie Slob, heeft ingestemd met de aanvraag van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) voor verspreiding van het bestaande radiokanaal NPO Soul & Jazz via de analoge kabel. De aanvraag is integraal opgenomen in de Meerjarenbegroting 2017-2021 van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO).

Eerder heeft de minister een ontwerpbesluit opgesteld dat gepubliceerd is. Naar aanleiding van dat ontwerpbesluit hebben marktpartijen opmerkingen kunnen maken. Op 3 september 2018 is in de Staatscourant kennis gegeven van de zakelijke inhoud van het besluit.

Beroep indienen op het besluit

Een belanghebbende kan tegen het besluit beroep instellen bij de Sector Bestuursrecht van de Rechtbank Amsterdam, Postbus 84500, 1080 BN, Amsterdam. Het beroepsschrift moet binnen 6 weken na de dag waarop het besluit, dat op de hiervoor vermelde wijze ter inzage is gelegd, aan de rechtbank worden gestuurd.