Presentaties Leveranciersdag Rijk 2015

Op vrijdag 27 november 2015 was de jaarlijkse Leveranciersdag van het Rijk in Den Haag. De dag stond in het teken van ‘duurzaamheid’. Het ministerie van Economische Zaken was gastheer en organiseerde deze dag samen met het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Ongeveer 400 leveranciers en ambtenaren van het Rijk waren aanwezig in het CentreCourt, waar zij elkaar ontmoetten, naar presentaties luisterden en workshops volgden. De pdf’s van de presentaties zijn voor iedereen beschikbaar.

De Leveranciersdag Rijk is bedoeld om huidige en potentiële leveranciers van verschillende bedrijfsvoeringsdiensten op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de rijksbrede bedrijfsvoering op het gebied van personeel, ICT, informatievoorziening, inkoop, facilitaire zaken, huisvesting en financiële administratie.

Johan Maas, directeur Bedrijfsvoering van het ministerie van Economische Zaken, en Erik te Brake, manager Regelgeving, Marktwerking en Consumentenbeleid VNO-NCW – MKB-Nederland, openden de Leveranciersdag Rijk.

Op het programma stonden diverse workshops met ‘duurzaamheid’ als thema. De workshops werden verzorgd door vakspecialisten binnen het Rijk, waarbij de nadruk lag op interactie, kennisuitwisseling en netwerkvorming. Ook vond een paneldiscussie plaats met als onderwerp ICT en duurzaamheid.

De middag is officieel afgesloten door Simone Roos, Directeur-Generaal Organisatie en Bedrijfsvoering van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Meer informatie: ministerie van Economische Zaken, Leveranciersdag@minez.nl.

Bekijk de presentaties van de Leveranciersdag 2015 hieronder.

Bijlagen