Aankondiging informatiebijeenkomst Voice

Op 4 september 2015, van 14.00 – 15.30 uur, organiseert het Ministerie van Buitenlandse Zaken (Bezuidenhoutseweg 67, Den Haag) een informatie bijeenkomst over de niet-openbare Europese aanbestedingsprocedure voor het selecteren van een beheerder voor ‘Voice’, zoals aangekondigd in de Kamerbrief van de Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking van 1 juli 2015, ref. 33625-172. Organisaties geïnteresseerd in het meedingen naar de rol van beheerder van Voice zijn hartelijk uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

De algemene doelstelling van Voice is het versterken van de capaciteit van maatschappelijke organisaties en belangenbehartigers van de meest gemarginaliseerde en gediscrimineerde groepen op het terrein van pleiten en beïnvloeden, gebruikmakend van innovatieve ideeën, opdat deze groepen versterkt worden en hun stem gehoord en gerespecteerd wordt.

De te selecteren (alliantie van) organisatie(s) voor de rol van beheerder van Voice beschikt onder andere over het juiste netwerk, expertise en ervaring ten einde de meest gemarginaliseerde en gediscrimineerde groepen te kunnen bereiken en is in staat een subsidiefaciliteit en linking & learning proces effectief te coördineren.

In september 2015 zal de selectieleidraad voor deze Europese aanbesteding worden gepubliceerd op Tenderned.nl. Het doel van de informatie bijeenkomst is het verstrekken van informatie over het selectieproces aan organisaties geïnteresseerd in de rol van beheerder en het raadplegen van geïnteresseerde organisaties betreffende hun overwegingen.

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door een email te sturen naar samen-tegenspraak@minbuza.nl, onder vermelding van uw naam en organisatie, voor dinsdag 1 september 2015, 12.00 uur. Er kunnen maximaal twee vertegenwoordigers per organisatie deelnemen aan de bijeenkomst. Voor toegang tot het Ministerie van Buitenlandse Zaken is het verplicht een legitimatie te overleggen.

Verdere aankondigingen over deze aanbestedingsprocedure vindt u via Tenderned.