Einde publicatie persberichten op Rijksoverheid.nl

Op Rijksoverheid.nl worden geen nieuwe persberichten meer gepubliceerd. Om de site overzichtelijker te maken, wordt al het nieuws van de ministeries en het kabinet voortaan onder Nieuws gepubliceerd.

Met deze verandering verdwijnt de onduidelijkheid bij bezoekers van Rijksoverheid.nl over informatie die zowel in de vorm van een nieuwsbericht als in de vorm van een persbericht op de website wordt gepubliceerd.

Persberichtenservice

De persberichten blijven wel bestaan voor de media. Journalisten kunnen zich hierop abonneren via de persberichtenservice. Dit geldt ook voor de berichtgeving uit de ministerraad. De persberichten zijn bestemd voor de nationale, regionale en lokale pers.

Nieuwsattenderingen

Bent u geen journalist, maar wilt u wel op de hoogte blijven van nieuwe nieuwsberichten op Rijksoverheid.nl? Maak dan gebruik van de onderstaande e-mailattenderingen of RSS-feeds.

Voor nieuws uit de ministerraad is er een aparte e-mailattendering en RSS-feed. U ontvangt dan dezelfde ministerraadberichten als de media via de persberichtenservice.

Direct naar de nieuwsattenderingen:

  • E-mailattendering Nieuws
  • RSS-feed Nieuws
  • E-mailattendering Nieuws uit de ministerraad
  • RSS-feed Nieuws uit de ministerraad

Elke werkdag verschijnt ook de nieuwsbrief Regeringsnieuws met een overzicht van de belangrijkste nieuwsberichten van het kabinet.