TEDxBinnenhof: Catwalk for Innovation

Op 25 juni 2012 is minister Verhagen van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) gastheer van TEDxBinnenhof: Catwalk for Innovation in de Ridderzaal in Den Haag. De bijeenkomst is online live te volgen.

In aanwezigheid van de Prins van Oranje en Prinses Máxima presenteren 10 sprekers hun baanbrekende ideeën om mondiale uitdagingen zoals milieuvervuiling, kosten voor de gezondheidszorg, verlies van biodiversiteit, klimaatverandering en schaarste van natuurlijke hulpbronnen, voedsel en energie aan te pakken.

Daarmee wil TEDxBinnenhof de Nederlandse innovatiekracht over het voetlicht brengen en een breed en internationaal podium bieden voor kennisuitwisseling, discussie, om elkaar te ontmoeten en om nieuwe innovatieve ideeën op te doen. Op meerdere locaties verspreid door het hele land en op ambassades wereldwijd worden gelijktijdig side-events georganiseerd voor en door bedrijven, kennisinstellingen en regionale organisaties.

Livestream

TEDxBinnenhof: Catwalk for Innovation is online te volgen vanaf 13.50 via TEDxBinnenhof live

Kijk voor meer informatie (programma, sprekers, locaties viewing parties) op website van TEDxBinnenhof of discussieer mee op Twitter via #TEDxBinnenhof.