DBFMO-game

Voor partijen die maatschappelijk vastgoed ontwikkelen en exploiteren heeft BNG een DBFMO- simulatie ontwikkeld. Denk hierbij aan gemeenten, scholen, woningcorporaties of zorg- en welzijnsinstellingen. Maar ook voor marktpartijen is de simulatie interessant.

Samenwerking tussen opdrachtgever en een consortium van marktpartijen staat centraal in de game. “Als ze onze simulatie hebben gespeeld, begrijpen partijen beter hoe zo’n DBFMO-contract in de praktijk werkt,” vertelt Gabriël de Groot van BNG Advies. “De spelers beheren een multifunctionele accommodatie die bestaat uit een gemeentehuis, sporthal, school en bibliotheek. Naast contractvragen krijgen zij ook problemen voorgeschoteld die à la minute moeten worden opgelost. Achterover leunen is er niet bij!”

Bekijk hier de demo.

Wilt u weten hoe een DBFMO-contract in de praktijk uitpakt? Speel dan deze simulatie met collega’s en bijvoorbeeld uw preferred suppliers.

Gabriël de Groot of Caspar Boendermaker van BNG Advies vertellen u er graag meer over. Bel 070 3750 475 of e-mail naar info@bngadvies.nl.