Benoemingen in het College financieel toezicht voor Curaçao en Sint Maarten en voor Bonaire, Sint Eustatius en Saba

De Rijksministerraad heeft er op voorstel van staatssecretaris Bijleveld-Schouten van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties mee ingestemd om de heer prof. dr. J.J.S. Weitenberg voor te dragen voor benoeming tot voorzitter van het College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten en mevrouw M. Vliegenthart tot lid namens Nederland. De benoemingen gaan in op 10 oktober 2010 voor de duur van drie jaar.

Daarnaast heeft de Rijksministerraad ermee ingestemd om de heer prof. dr. J.J.S. Weitenberg ook voor te dragen voor benoeming tot voorzitter van het College financieel toezicht voor Bonaire, Sint Eustatius en Saba en mevrouw M. Vliegenthart tot lid namens Nederland. De heer Th. M. Pandt wordt voorgedragen voor benoeming tot lid namens Bonaire, Sint Eustatius en Saba. De benoemingen gaan in op 10 oktober 2010 voor de duur van drie jaar.

In het College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten worden in een later stadium, na een voordracht van deze landen, ook leden benoemd namens Curaçao en Sint Maarten.