Innovatievoucher helpt toeristisch-recreatieve ondernemers vooruit

Als ondernemer in de sector toerisme en recreatie heeft u een vernieuwend idee, maar het komt er niet van het plan uit te werken. Soms ligt dat aan ontbrekende kennis in uw organisatie. Als dit voor u herkenbaar is, dan is de innovatievoucher van het ministerie van Economische Zaken iets voor u.

Met de voucher kunnen ondernemers in het midden- en kleinbedrijf met een innovatief idee onderzoek laten doen door kennisinstellingen, zoals universiteiten, hogescholen en onderzoeksinstellingen. Het ministerie van Economische Zaken heeft onlangs de brochure 'Vooruit met Innovatievouchers: Kansen voor toeristisch-recreatieve ondernemers' gepubliceerd.

Aan de hand van aansprekende voorbeelden uit de praktijk maakt de brochure de mogelijkheden van de voucher voor uw sector inzichtelijk. 'Ik hoop met het aanbod van een innovatievoucher de weg van theorie naar praktijk wat gemakkelijker te maken,' aldus staatssecretaris Heemskerk. 'En dat u, als ondernemer, de aanwezige kennis kunt gebruiken om uw bedrijf nog aantrekkelijker te maken.'