Matra Voorlichtingsmiddagen

Het ministerie van Buitenlandse Zaken organiseert twee voorlichtingsbijeenkomsten om mogelijke indieners te informeren over de meest recente wijzigingen in het Matra Projecten Programma 2009.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken bevordert vanuit het Matraprogramma goed bestuur en Europese samenwerking, met name door de versterking van instituties en de opbouw van capaciteit bij maatschappelijke organisaties ('civil society'), lokale overheden, natuurbeheerorganisaties, politieke partijen en lokaal bestuur. Matra staat open voor verschillende landen in Midden- en Oost-Europa, en voor enkele landen in Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

De eerste ronde van het Matra Projecten Programma 2009 sluit 27 maart aanstaande. Om mogelijke indieners te informeren over de meest recente wijzigingen (vereenvoudiging subsidiehandleiding, met name in beheersmatig opzicht, invoering financieel reglement, kwalificerende thema’s en landen) en de mogelijkheid te bieden vragen te stellen organiseert het ministerie van Buitenlandse Zaken twee voorlichtingsbijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomsten wordt na een algemene inleiding nader ingegaan op de wijzigingen en bestaat de mogelijkheid in een gesprek met Matra-medewerkers uw individuele vragen te stellen.

Op dinsdag 17 of dinsdag 24 februari bent u van 15.00 tot 17.30 uur van harte welkom in het Promenade Hotel in Den Haag. Graag verzoeken wij u zich van tevoren aan te melden via de website van de EVD (zie de doorverwijzing onder meer informatie).