Nominaties Maatschappelijke Stage Awards 2009 bekendgemaakt

Twintig groepen scholieren, scholen, stageaanbieders en stagebemiddelaars maken kans op de Maatschappelijke Stage Awards 2009.

De Awards worden dit jaar voor het eerst uitgereikt voor de beste en meest originele maatschappelijke stages in Nederland. Staatssecretaris Marja van Bijsterveldt maakt op 27 maart tijdens de MaS Sensation, een groots muzikaal evenement voor 1200 scholieren in Rotterdam, de winnaars bekend.

De genomineerden zijn geselecteerd uit 134 aanmeldingen uit het hele land. Zij zijn blij dat hun inspanningen niet onopgemerkt zijn gebleven. Voor de niet-genomineerden is er één troost; de selectiecommissie had een moeilijke klus dankzij de vele goede aanmeldingen. Voor de genomineerden breekt nu een spannende periode aan. Op 27 maart wordt tijdens een grootscheeps muzikaal evenement in Rotterdam duidelijk wie er daadwerkelijk met een Award naar huis gaat. De winnaars ontvangen hun Award uit handen van staatssecretaris Marja van Bijsterveldt, burgemeester Ahmed Aboutaleb en BNN coryfee en oud TMF-VJ Valerio.