Bijeenkomst Ten years entrepreneurship policy: a global overview

Op donderdagmiddag 5 februari 2009, organiseren het Ministerie van Economische Zaken en EIM, een bijeenkomst met als thema "Ten years entrepreneurship policy: a global overview".

Tijdens deze bijeenkomst ontvangt de Minister van Economische Zaken, Maria van der Hoeven, de 10de editie van de publicatie Entrepreneurship in the Netherlands. Tevens zij zal in haar toespraak ingaan op de ontwikkelingen met betrekking tot het (innovatief) ondernemerschapsbeleid en de uitdagingen en kansen die dit voor Nederland naar de toekomst biedt.

Internationaal gerenommeerde experts

Internationaal gerenommeerde experts zoals: Karin Wilson van de Ewing Marion Kauffman Foundation (VS), Anders Hoffmann van EBST (Denemarken), Sanjay Goei van de University of Minnesota (VS) en Yvonne Prince van EIM, zullen met elkaar en de aanwezigen discussiëren over de belangrijkste aspecten en impact van het gevoerde ondernemerschapsbeleid in de VS, de Europese Unie, Azië en Nederland.

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats bij het Ministerie van Economische Zaken en begint om 14.00 uur. De voertaal tijdens deze bijeenkomst is engels.

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan bij mevrouw M. Jonges-Vocking van EIM, e-mail adres: MPJ@EIM.NL o.v.v. "Ten years entrepreneurship policy: a global overview". Het aantal plaatsen voor deze bijeenkomst is gelimiteerd.