Minister-president bezoekt Nederland Innovatief

Minister-president Balkenende reikt op 6 december prijzen uit aan mensen met de meest innovatieve werkplek. Hij doet dat tijdens het evenement 'Nederland Innovatief: Slimmer werken, meer winst'.

De minister-president bezoekt het evenement in het WTC-gebouw in Rotterdam als voorzitter van het Innovatieplatform. Hij spreekt bij de opening van de bijeenkomst en reikt prijzen uit aan de winnaars van de wedstrijd 'Wie heeft de meest innovatieve werkomgeving?'. Voor deze wedstrijd zijn negen innovatieve werkplekken genomineerd.

Nederland Innovatief is een jaarlijks evenement dat mensen en partijen in contact brengt om slimmer te werken en te innoveren. Ondernemers, managers, experts en werknemers buigen zich in Rotterdam over vragen als: wat levert slimmer werken op, hoe breng je het in de praktijk en wat kan je leren van snelgroeiende bedrijven?

Nederland Innovatief wordt georganiseerd door het Innovatieplatform en het Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie in samenwerking met AT Osborne, KFN en VROM Rijksgebouwendienst.