Minister maakt winnaars 'Pieken in de Delta' bekend

Op woensdagmiddag 2 april zal in Amersfoort bekend worden gemaakt welke bedrijven en kennisinstellingen in aanmerking komen voor de 92 miljoen euro subsidie die voor 2007 beschikbaar was in het kader van Pieken in de Delta.

Pieken in de Delta (PiD) is het in 2006 gestarte regionaal economische programma, dat Rijk en regio wil samenbrengen bij het inzetten op de economische kansen (de "pieken") in zes Nederlandse regio's.

De bijeenkomst "Pieken onthuld" staat in het teken van een tussenbalans van twee jaar PiD. Vertegenwoordigers van Gedeputeerde Staten kennisinstellingen en bedrijven zullen in aanwezigheid van minister Van der Hoeven van Economische Zaken stilstaan bij de eerste resultaten van PiD en vooruitblikken naar de uitdagingen voor de toekomst. Veruitdagingen voor de toekomst. Voor elk van de zes Pieken in de Delta regio's zal door minister Van der Hoeven en de regionale Programmacommissies een top drie van bedrijven worden bekendgemaakt.


Graag nodigen wij u uit voor deze bijeenkomst.

Pieken Onthuld
2 april 2008
Rijtuigenloods,
Piet Mondriaanplein 61
Amersfoort

Niet alleen kunt u vernemen welke bedrijven zijn gekozen om subsidie te ontvangen. Maar ook zijn vertegenwoordigers van deze bedrijven, regionale bestuurders en minister Van der Hoeven voor u beschikbaar om een toelichting te geven.
In de bijlage treft u het programma aan voor deze middag, evenals enige achtergronden bij PiD.

Om aanwezig te kunnen zijn is opgave vooraf beslist noodzakelijk. Omwille van een ordentelijk verloop van de bijeenkomst zouden we graag vernemen of u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om vragen te stellen aan minister Van der Hoeven.

De beschikbare tijd van de minister is helaas beperkt. Daarom zal bij grote belangstelling de volgorde van aanmelding bepalend zijn. Meld u dus snel aan via het reactieformulier uit onderstaande link:

http://www.registratieplatform.nl/piekenindedelta_pers/

Voor meer informatie: Ministerie EZ; Hans van der Vlies, 06-52098696; h.vandervlies@minez.nl