OCW-publicaties naar 1e en 2e Kamer

Woensdag 16 mei zijn de publicaties Kerncijfers 2002-2006 OCW en Bestel in Beeld 2006 van het ministerie van OCW aangeboden aan de voorzitters van de Eerste en Tweede Kamer.

Kerncijfers informeert jaarlijks over de belangrijkste prestaties en ontwikkelingen op de beleidsterreinen van het ministerie van OCW: onderwijs, cultuur en wetenschap. Meerjarige overzichten van kengetallen en internationale vergelijkingen laten zien hoe onderwijs, cultuur en wetenschap zich ontwikkelen en waar Nederland internationaal gezien staat.

Als apart onderdeel van Kerncijfers verschijnt, net als vorig jaar, Bestel in Beeld. Deze publicatie brengt op hoofdlijnen de prestaties van het onderwijs-, cultuur- en wetenschapsbestel in beeld. Het geeft een beknopte beschrijving van het bestel aan de hand van een selectie van indicatoren.

Voor het eerst dit jaar zijn de prestaties van de OCW-stelsels ook in een speciale webversie op de site van het ministerie beschikbaar. Per stelsel kan eenvoudig door de publicatie worden gebladerd, die is voorzien van inzichtelijke grafieken en tabellen. In de webversie staan verwijzingen naar de originele publicaties (in pdf-formaat).