Open Club Sessies voor verenigingen


Dwaande

Vraagt u zich af hoe uw club (meer) kan inspelen op de behoefte van haar (potentiele) leden? Op welke manier uw club bestaande leden langer kan behouden, betrokkenen meer weet te binden en buurtbewoners weet aan te trekken? Of op welke manier uw club kan samenwerken met andere verenigingen of
maatschappelijke organisaties?
Kom dan naar de Open Club Sessie op 5 of 7 oktober 2015 waar u met andere clubs in gesprek gaat over de mogelijkheden, kracht en ambitie om als club meer open te worden. Deelname is gratis.

Programma

De Open Club Sessies vinden plaats op maandag 5 oktober 2015 in het gemeentehuis te Dokkum en woensdag 7 oktober 2015 in het gemeentehuis te Burgum. Vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom en heeft u de mogelijkheid om een kom soep en een broodje te nuttigen en alvast kennis te maken met de
andere deelnemers.

De avond staat onder leiding van een onafhankelijke avondvoorzitter, die door zijn actieve rol zorgdraagt voor verdieping en concretisering. U krijgt daarnaast inzicht in de organisaties waar u terecht kunt om uw eventuele vervolgstappen te realiseren.

18.00-19.00 Ontvangst met soep en een broodje
19.00-22.00 Open club sessie
22.00-22.30 Netwerkborrel

Voor wie?

Deze Open club-sessie is bedoeld voor sportclubs die niet stil willen zitten. Een club, die zich ondernemend opstelt, samenwerkt met andere partijen en vraag- en buurtgericht denkt. Kortom: een club die zich wil `open' stellen voor haar leden, buurtbewoners en de verdere omgeving.

Aanmelden

Deelname is gratis. U kunt zich voor 30 september 2015 aanmelden via www.dwaande.nl.