Dorpendag in Nieuwstadt


Op 27 september wordt de Dorpendag in Nieuwstadt georganiseerd in het gemeenschapshuis in Nieuwstadt. Een middag waar allerlei zorginstellingen, zorgaanbieders en verenigingen zich presenteren.

Nieuwstadt kent veel verenigingen en organisaties, die iets voor de inwoners kunnen betekenen. Samen met het bestuur van het gemeenschapshuis in Nieuwstadt organiseert de gemeente een Dorpendag op 27 september a.s. waar inwoners kennis kunnen maken met deze verenigingen en organisaties,
waaronder een zorgboerderij, de Open Universiteit, de Vrijwilligerscentrale, Apetito en specialisten in hulpmiddelen in en rond het huis. Ook de fysiotherapie in Nieuwstadt opent haar deuren.

Sociaal wijkteam Nieuwstadt

Tijdens deze middag presenteert ook het sociaal wijkteam in Nieuwstadt zich. Het wijkteam is sinds november 2014 actief in Nieuwstadt. Velen hebben de weg naar het wijkteam al gevonden. Mensen kunnen bij het wijkteam terecht met allerlei vragen over gezondheid, wonen, werk, dagbesteding,
voorzieningen of dagelijkse dingen. Ook tijdens de Dorpendag kunt u bij het sociaal wijkteam terecht, ook voor het maken van een afspraak.

Praktische informatie

De Dorpendag vindt plaats op zondag 27 september in het gemeenschapshuis in Nieuwstadt (Millenerstraat 4a) van 12.00 tot 17.00 uur. De dag wordt geopend door burgemeester Hessels. Toegang is gratis. Voor kinderen is er een springkussen aanwezig.