Creatief met jouw talent! Nieuw cursusjaar muziekschool van start


17 aug 2015

In de week van 24 augustus start het nieuwe cursusjaar. Laat je muzikale talent tot bloei komen en leer een instrument bespelen. Ontdek wat je kunt met je stem. Of geef je op voor een band of orkest. Voor de meeste cursussen is nog plaats, dus schrijf je snel in!

De muziekschool is er voor iedereen: van jong tot oud, van beginnend tot gevorderd en van individuele lessen tot groepslessen. Er is altijd een les die bij jouw muzikale talent past.

Lessen voor kinderen t/m 8 jaar

* Muziek voor baby's en peuters: 1/2 - 4 jaar. Samen met jou zet je kind zijn eerste muzikale stapjes. Start in september, iedere woensdag- of vrijdagochtend.
* Spelen met muziek: 4 - 6 jaar. Spelenderwijs maakt je kind kennis met de wereld van muziek. Vanaf 26 augustus iedere woensdag van 14.30 - 15.15 uur.
* Ontdek muziek: 6 - 8 jaar. Je kind leert noten lezen en maakt kennis met instrumenten. Vanaf 26 augustus iedere woensdag van 13.30 - 14.30 uur.


Instrument
Kinderen kunnen vanaf 8 jaar ieder instrument leren bespelen. Ook volwassenen zijn welkom om met plezier muziek te leren maken. Je kunt kiezen uit: accordeon, basgitaar, blokfluit, cello, contrabas, dwarsfluit, fagot, gitaar akoestisch en elektrisch, harp, hobo, keyboard, klarinet, piano,
trompet, saxofoon, slagwerk (o.a. drums), viool en zang. De lessen beginnen in de week van 24 augustus.

Bands, ensembles en orkesten
Samen spelen is een feest. Je leert beter luisteren en samen te werken. Bovendien krijg je de kans om op te treden. Schrijf je nu in voor een van deze ensembles: accordeon, blokfluit, djembe, dwarsfluit, saxofoon, strijkers, kinderorkest Bagatelle, salonorkest Divertimento, wereldmuziek en
verschillende bands. Je krijgt 50% korting op het lesgeld als je dit combineert met instrument- of zangles.

Zang
Ontdek wat je kunt met je stem. Leer je techniek te verbeteren en ontwikkel je muzikaliteit. Je kunt je aanmelden voor zangles pop of klassiek. Je kunt natuurlijk ook samen zingen in een koor. Kies maar uit:

* Zangklas 'do re mi': van 4 - 7 jaar
* Koorklas: van 7 - 12 jaar
* Kinderkoor Cantar: 12 - 16 jaar
* Jeugdkoor Cantar: 16 - 20 jaar
* Vrouwenkoor Canzonetta
* Zangensemble.


Poplab
Hier komt alles voor pop, rock en jazz samen. Leer meer over bandcoaching en evenementen. En wat dacht je van de speciale popmodules die o.a. gaan over songwriting, podiumpresentatie en samenspelen. Kijk snel op www.poplabkatwijk.nl voor meer informatie.

Tarieven
De gemeente Katwijk vindt het belangrijk dat goed muziekonderwijs toegankelijk is voor iedereen. Daarom zijn de tarieven voor muziekles laag, vooral voor kinderen en de jeugd. Voor gezinnen met meerdere kinderen op de muziekschool en gezinnen met een laag inkomen kunnen profiteren van
kortingen. Ook kun je korting krijgen als je lessen combineert. Een overzicht van alle tarieven vind je op: www.muziekschoolkatwijk.nl.

Meer informatie?
Geef je op voor een van de cursussen of vraag de brochure aan bij de administratie van de muziekschool: muziekschool@katwijk.nl. Of schrijf je meteen in. Op www.muziekschoolkatwijk.nl vind je het inschrijfformulier voor de les van jouw keuze.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met team communicatie van de gemeente Katwijk, tel. 071 406 5678 of via het e-mailadres communicatie@katwijk.nl.