Avond- en nachtafsluiting Gooilandseweg (N236) in Weesp


17 augustus 2015 - Nieuwsartikel

De Gooilandseweg (N236) in Weesp wordt van donderdag 20 augustus 20.00 uur tot vrijdag 21 augustus 05.00 uur gedeeltelijk afgesloten voor autoverkeer.

Het slechte wegdek moet spoedig worden hersteld.

De Gooilandseweg wordt afgesloten tussen de G.J. Wiefferingdreef (oost) en de kruising met de Lage Klompweg. De kruisingen C.J. van Houtenlaan/G.J. Wiefferingdreef en de G.J. Wiefferingdreef (west) blijven open. Hierdoor blijft Aetsveld bereikbaar.

Omleidingen

Autoverkeer richting Nederhorst Den Berg en Hilversum wordt ter plekke omgeleid via de Kanaaldijk Oost, de N201 en de N523 (en vice versa). Vanuit Aetsveld kan verkeer zonder omleiding richting Weesp centrum en Amsterdam rijden. Fietsverkeer kan over het fietspad langs de werkzaamheden rijden.

Vernieuwing Gooilandseweg en Vechtbrug

De herstelwerkzaamheden lopen vooruit op de herinrichting van dit deel van de Gooilandseweg en de vernieuwing van de Vechtbrug. Deze projecten gaan in 2016 van start.

Informatie

Voor vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden gratis bellen met het provinciaal Servicepunt Wegen en Vaarwegen: 0800 - 0200 600.
Actuele informatie is te vinden op de projectpagina's.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel