Wonen Plus Welzijn organiseert 'Matchmarkt voor wooninitiatieven'


Wonen Plus Welzijn organiseert een `Matchmarkt voor wooninitiatieven' als vervolg op een reeks bijeenkomsten over `Wonen als je ouder wordt' die eerder dit jaar in de regio zijn gehouden.

Hoe wil ik wonen, als ik op een bepaalde leeftijd ben en hoe realiseer ik dat? Een aangepaste woonvorm, hoe kan ik zelf iets opzetten? En in een mantelzorgsituatie, welke mogelijkheden heb je dan als je dichter bij elkaar maar toch apart wilt wonen? Kan je ook een vorm van ` samen wonen'
opzetten met de buurt of bijvoorbeeld met vrienden?

Leven deze vragen bij u? Vraagt u zich af wat er mogelijk is? Bent u op zoek naar inspiratie en ideeen?

Kom dan naar: De `Matchmarkt voor wooninitiatieven' op: Vrijdag 18 september in de Kastanjeboom te Dirkshorn. Van 14. 00 tot 16. 00 uur.

Op deze markt kunt u initiatiefnemers, mensen met een idee op het gebied van bijzondere woonvormen, spreken en u door hen laten inspireren. Zij willen vooral hun plannen aan anderen laten zien en hopen ook medestanders voor hun ideeen te bereiken. Daarnaast is er op de markt gevarieerde
informatie verkrijgbaar over o.a. aanpassingen, hulpmiddelen, vergunningen, voorzieningen en dergelijke op het gebied van `Wonen als je ouder wordt."

Wij nodigen iedereen van harte uit om deze Matchmarkt te bezoeken, toegang is gratis en opgave is niet nodig.