2e Open Dag sportpark Fanny Blankers Koen


17 augustus 2015

2e Open Dag sportpark Fanny Blankers Koen

Skeeleren tijdens de open dag op FBK sportpark

Op zaterdag 19 september organiseren de sportverenigingen van Sportpark Fanny Blankers Koen in Almere-Stad een Open Dag voor jong en oud. Van 12.00 - 16.00 uur is iedereen van harte welkom om kennis te maken met het sportpark en het veelzijdige sportaanbod.

Wethouder Rene Peeters opent om 13.00 uur de velden van de Ultimate frisbee club Almere Spinners, waarna hij ook tafeltennisvereniging Almere United officieel welkom heet als sportaanbieder op het park. Mensen kunnen deze dag deelnemen aan clinics en activiteiten van een sport naar keuze.
Tevens kan men kijken bij de reguliere wedstrijden en trainingen van de verenigingen. Bezoekers die bij deelname aan een clinic of activiteit hun naam en e-mailadres noteren, maken kans op een gratis lidmaatschap van een sport naar keuze.

De 2e Open Dag van het sportpark past in de intensieve samenwerking die de sportaanbieders sinds dit voorjaar met elkaar zijn aangegaan. Naast de genoemde sportaanbieders zijn ook het Sportbedrijf Almere en Sportservice Flevoland bij deze samenwerking betrokken.

Op het sportpark Fanny Blankers Koen zijn de volgende veertien verenigingen en sportbedrijven gevestigd: Sporting Almere (voetbal), Almere City FC (betaald voetbal organisatie), EKVA (korfbal), Squash Almere (squash), FRTCA (fietsen), Almere '81 (atletiek), RC Bulldogs (rugby), Van Rheenen
Sport (zwemmen, bootcamp, fitness, zumba, judo e.d.), Almere '90 (honk- en softbal), ASV (skeeleren en schaatsen), Almere Spinners (ultimate frisbee), Almere Alligators (cricket), Almere United (tafeltennis), Buitenhout MHC (hockey) en de gemeentelijke sporthal FBK.

Voor meer informatie kijk op sportparkfbk.nl en/of sportiefalmere.nl. Voor al uw vragen, kunt u deze dag ook terecht bij de sportparkmanager tussen 14.30 - 15.30 uur, bij Squash Almere op de Marathonlaan 20.