Kapperskorting.com niet tevreden met een 9.1 klantenwaardering


Groenlo, 20150817 -- Kapperskorting.com wordt door haar klanten op online beoordelingsplatform Trustpilot gewaardeerd met een 9.1 door 4800 beoordelaars, echter is zij hier nog niet tevreden mee. Ruimte voor verbetering is altijd top of mind, zo ook op het gebied van klantenservice. Uiteraard is Kapperskorting.com heel blij met haar huidige waardering maar door de klantenservice te voorzien van nieuwe diensten hopen zij een nog betere service aan haar klanten te kunnen gaan leveren.

Live chat & Whatsapp
Kapperskorting.com heeft onlangs getest met twee nieuwe kanalen om haar klantenservice uit te breiden, live chat en Whatsapp. Beide testen zijn erg succesvol geweest en dat heeft geresulteerd in het standaard faciliteren van de live chat functionaliteit in haar webwinkel. Professionele deskundige servicemedewerksters, welke het vak goed verstaan, bieden de klanten snelle en correcte adviezen waardoor de klant snel haar keuze kan maken en het juiste product besteld. Klanten reageren erg positief op de nieuwe dienst van Kapperskorting.com, vooral het gemak en de snelheid wordt erg gewaardeerd.
 
Kapperskorting.com testte ook de bereikbaarheid van haar klantenservice via Whatsapp, deze nieuwe dienst is nog redelijk onbekend bij de klant en de gebruikers waren hier dan ook over te spreken. Opmerkingen als "dat moeten meer webwinkels doen", geven aan dat de klant zich in deze manier van communiceren goed kan vinden. Aan het eind van deze maand zal Kapperskorting.com de Whatsapp functionaliteit opnieuw testen vanwege bugs in de vorige test. Na deze test zal blijken of ook Whatsapp een nieuw kanaal wordt van Kapperskorting.com om zodoende haar service verder uit te breiden.
 
Door het aanbieden van deze twee nieuwe kanalen gaat Kapperskorting.com ervan uit dat zij haar klanten op een nog betere manier kan bedienen en de service welke het bedrijf verleend kan vergroten. Service is en blijft voor Kapperskorting.com een zeer belangrijk onderdeel.
 
Over Kapperskorting.com
Kapperskorting.com is de online groothandel met professionele kappersproducten. Zij heeft een breed assortiment van meer dan 10.000 producten en levert haar Nederlandse en Belgische klanten snel en uit voorraad. Kapperskorting.com is ontstaan als online exploitatie kanaal van Moma Beauty BV met de overtuiging de markt te voorzien van een gebruiksvriendelijke webwinkel, welke duidelijk het assortiment weergeeft en waar snel en veilig besteld kan worden. Dit in combinatie met een professionele en deskundige serviceverlening helpt Kapperskorting.com sinds het begin van dit jaar al bijna een miljoen bezoekers.