AKO opent winkel in het Erasmus MC


Dinsdag 12 Mei, 2015
Op 11 mei heeft AKO in het Erasmus MC te Rotterdam zijn 9e winkel geopend in een ziekenhuis.
In het nieuwbouw gedeelte van het Erasmus MC is ruimte beschikbaar gesteld voor retail, waarbij AKO een winkel heeft betrokken van 100 m2.

De winkel is volgens het nieuwe concept `AKO Voor nu' ingericht, waarbinnen lezen centraal staat.

`Het blijft onze ambitie om winkels te openen in de grote ziekenhuizen in Nederland. Het Erasmus MC behoort tot de top van Nederland en we zijn dan ook zeer verheugd met deze samenwerking', aldus Sjaak Mark, directeur AKO.

Naast het bekende AKO assortiment, waarbinnen de productgroepen Lezen (boeken, kranten en tijdschriften) en Schrijven (wenskaarten, papier- en schrijfwaren) de belangrijkste zijn, zal het assortiment worden uitgebreid met cadeauartikelen.

AKO B.V. is met 100 leeswinkels en circa 700 medewerkers Nederlands grootste filiaalorganisatie voor de verkoop van tijdschriften, kranten en boeken. De AKO-winkels zijn gevestigd op toonaangevende A1-locaties in de belangrijkste winkelstraten van Nederland, op alle grotere NS-stations en op
de luchthavens Schiphol, Rotterdam, Eindhoven en Maastricht-Aachen. AKO is onderdeel van het in Gilze gevestigde mediaconcern Audax.