Informatieavond verkoop reststroken `Gentiaan'


[IMG]

De gemeente Son en Breugel ontvangt regelmatig verzoeken van inwoners die stroken grond willen kopen. Dit gaat dan om grond die eigendom is van de gemeente In veel gevallen wordt deze grond reeds door bewoners gehuurd.
Daarnaast zijn binnen het grondgebied van de gemeente diverse stroken grond bewust of onbewust in gebruik genomen door bewoners. De gemeente wil waar mogelijk reststroken verkopen en het onrechtmatig gebruik van gemeentegrond aanpakken. Het groenbeleidsplan vormt hiervoor een belangrijk
kader.
Huurders van gemeentegrond krijgen te maken met een aantal ingrijpende veranderingen.
De gemeente start de verkoop in de wijk `Gentiaan'. Voor bewoners van de wijk `Gentiaan' is het mogelijk een aanvraag te doen om (gehuurde) grond te kopen. Andere wijken in de gemeente komen op een later moment aan bod.

Om u nader te informeren is er een informatiebijeenkomst over de verkoop van de reststroken grond en de veranderingen voor bestaande huurders. Gemeente Son en Breugel nodigt bewoners van de wijk `Gentiaan' uit hierbij aanwezig te zijn.

De informatiebijeenkomst vindt plaats op:

maandag 15 juni 2015 van 19.30 tot 21:00 uur
in het Combigebouw Wijkbeheer/Brandweer



Het programma ziet er als volgt uit:

19:30 uur Opening door Wethouder R. Visser
19:35 uur Presentatie door Intersolum
20:40 uur Mogelijkheid tot stellen vragen
21:00 uur Sluiting



Inloop vanaf 19:15 uur. Ontvangst met koffie en thee.

Alle belangstellenden zijn van harte welkom op maandag 15 juni 2015 in het Combigebouw aan de Rooijseweg 1 in Son en Breugel