Silver Spring Networks geselecteerd voor alomvattende Smart City-implementatie in Parijs

Silver Spring Networks geselecteerd voor alomvattende Smart City-implementatie in Parijs

Overkoepelend netwerk verbindt schakelkastgebaseerde regelaars voor straatverlichting en verkeerslichten in de hele "Lichtstad", Parijs

PARIJS - (Business Wire)

Vandaag kondigde Silver Spring Networks, Inc. (NYSE:SSNI) de uitbreiding van haar relatie met EVESA aan, de exploitant verantwoordelijk voor het beheer van de straatverlichting en de verkeersregelinstallaties in Parijs, om een overkoepelend netwerk te implementeren waarbij de boven- en ondergrondse schakelkastgebaseerde regelaars voor straatverlichting en verkeerslichten in de hele stad, met inbegrip van iconische stadsdelen zoals het Louvre, Hotel-de-Ville, Palais-Bourbon, Elysee, de Bourse en de overige arrondissementen aangesloten zullen worden.

"Met meer dan 2 miljoen burgers en jaarlijks 16 miljoen bezoekers is het moderniseren van de infrastructuur voor openbare verlichting in de 'Lichtstad' met behoud van de wereldberoemde esthetiek een cruciale onderneming. We zijn zeer verheugd dat we nu de eerste fase van ons project kunnen afsluiten en onze relatie met EVESA kunnen uitbreiden om een smart city-overkoepelend netwerk in Parijs te implementeren", aldus Scott Lang, voorzitter, president en CEO van Silver Spring Networks. "EVESA's zorgvuldige planning en het intensieve testen van de technologieen helpt ervoor te zorgen dat de inwoners van Parijs een wereldwijd bewezen, zeer betrouwbare en veilige smart city-oplossing krijgen."

Silver Springs platform voor een smart city helpt gemeenten om intelligente verlichtingssystemen te implementeren die de betrouwbaarheid van het systeem op een dramatische wijze verbeteren, de operationele kosten verminderen, de levensduur van de apparatuur verlengen, en de veiligheid en levenskwaliteit voor de burgers verbeteren. De open, normgebaseerde oplossing maakt het ook mogelijk voor steden om een platform op te zetten voor toekomstige smart city-toepassingen en dienstverlening, zoals verkeersleiding, omgevingssensors, smart-parkeren, oplaadstations voor elektrische voertuigen, elektriciteitsmeters, waterbehoud en nog veel meer.

Naast Parijs is Silver Spring onlangs ook door Florida Power & Light geselecteerd voor wat wordt beschouwd als 's werelds grootste aaneengesloten verlichtingsproject, met bijna 500.000 genetwerkte straatlampen in Zuid-Florida. Silver Spring verbindt ook de kritieke infrastructuur in iconische steden, zoals Bristol, Chicago, Kopenhagen, Glasgow, Melbourne, Miami, Sao Paulo, San Francisco, Singapore en Washington D.C., en heeft meer dan 20 miljoen IPv6-genetwerkte apparaten voor kritieke infrastructuurnetwerken in vijf continenten geleverd.

Ga voor meer informatie over de smart city-oplossingen van Silver Spring naar www.silverspringnet.com/smartcities.

Doe mee aan de discussie over Silver Spring Networks

* Lees meer op het Silver Spring Connect-blog op

www.silverspringnet.com/silver-spring-connect

* Volg @SilverSpringNet op Twitter

* Vind Silver Spring Networks leuk op Facebook via www.facebook.com/silverspringnetworks

Over Silver Spring Networks

Silver Spring Networks is een toonaangevende leverancier van netwerkplatformen en -oplossingen voor 'Smart Energy'-netwerken. Silver Springs baanbrekende IPv6-netwerkplatform, met meer dan 20 miljoen geleverde Silver Spring-compatibele apparaten, verbindt de nutsbedrijven met woningen en bedrijfspanden wereldwijd met als doel een grotere energie-efficientie voor de wereld. De innovatieve oplossingen van Silver Spring maken het voor nutsbedrijven mogelijk om operationele efficientie te verwerven, de betrouwbaarheid van het netwerk te verbeteren en de klant in staat te stellen om zijn energieverbruik te controleren en beheren. Silver Spring Networks wordt wereldwijd door belangrijke nutsbedrijven gebruikt, zoals onder meer door Baltimore Gas & Electric, CitiPower & Powercor, Commonwealth Edison, CPS Energy, Florida Power & Light, Jemena Electricity Networks Limited, Pacific Gas & Electric, Pepco Holdings, Progress Energy en Singapore Power. Ga voor meer informatie naar www.silverspringnet.com.

Vooruitziende verklaringen

Deze persverklaring bevat vooruitziende verklaringen over Silver Spring Networks' verwachtingen, plannen, voornemens en strategieen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot verklaringen met betrekking tot de mate van Silver Springs betrokkenheid met EVESA en de stad Parijs en de voordelen van Silver Springs smart city-oplossing. Verklaringen, met inbegrip van woorden zoals "anticiperen", "geloven", "schatten", "verwachten" of "toekomst" en verklaringen in de toekomstige tijd zijn vooruitziende verklaringen. Deze vooruitziende verklaringen bevatten risico's en onzekerheden, alsmede veronderstellingen, die, indien deze niet geheel verwezenlijkt worden of onjuist blijken te zijn, ertoe zouden kunnen leiden dat onze resultaten aanzienlijk zouden kunnen afwijken van hetgeen in dergelijke vooruitziende verklaringen wordt aangegeven of geimpliceerd. De risico's en onzekerheden omvatten het succesvol implementeren en uitvoeren van de opdracht van EVESA en de stad Parijs, alsmede de taken beschreven in de documenten van Silver Spring Networks, die bij de Securities and Exchange Commission zijn ingediend of voorgelegd. Alle vooruitziende verklaringen in dit persbericht zijn gebaseerd op de informatie beschikbaar voor Silver Spring Networks op het moment van publicatie van het persbericht. Silver Spring Networks aanvaardt geen verplichting om deze vooruitziende verklaringen te actualiseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Silver Spring Networks

Noel Hartzell, 650-839-4184

Global Communications

nhartzell@silverspringnet.com

Zie het origineel.