Al duizenden kaarten voor MPF Barneveld verkocht

Formatie Summerland begeleidt zestal artiesten en acts

Al duizenden kaarten voor MPF Barneveld verkocht

BARNEVELD – Het gaat hard met de voorverkoop voor het Mega Piraten Festijn dat op vrijdag 10 april weer plaats zal vinden in Barneveld (of Zeumeren). “We hebben al enkele duizenden kaarten verkocht en lopen daarmee flink voor op de voorverkoop van de vorige keer”, vertelt organisator Eddie Mensink. “De tribunekaarten zijn zelfs al bijna uitverkocht!”

Vele toppers uit de Nederlandstalige muziekwereld zijn die vrijdag weer van de partij. Van Jan Smit tot Jannes, van Marianne Weber tot John West, van de Gebroeders Ko tot Roy Donders. De presentatie is als vanouds in handen van Willie Oosterhuis. Voor het eerst gaat het Mega Piraten Festijn werken met een eigen band: Het gaat om de gerenommeerde formatie Summerland die zal aantreden als Het Mega Piraten Festijn Orkest. De band begeleidt een zestal artiesten en acts: Stef Ekkel, Ancora, Jan & Anny, Lesley Williams, Helemaal Hollands en Koos Alberts. Het oude vertrouwde, oer-Hollandse blijft ook dit seizoen centraal staan in de festivalformule. “We noemen het MPF ook wel het Meezingfeest van het jaar. En niet voor niets. Iedereen die een MPF heeft bezocht, weet waarover ik het heb. Iedereen zingt mee. Verbroedering en gezelligheid; dat blijft onze insteek en daar wordt niets aan veranderd.”

Programma

Jan Smit, Jannes, Roy Donders, Django Wagner, Marianne Weber, Jan Keizer & Anny Schilder, Gebroeders Ko, John West, Koos Alberts, Sieneke, Stef Ekkel, Ancora, Monique Smit, Jaman, Lesley Williams, Vinzzent, Helemaal Hollands, De Hollandio’s, Belinda, Gino Graus, Henk Dissel en Edwin van Hoevelaak (wijzigingen voorbehouden).

Voorverkoop

Kaarten (à 21 euro, exclusief reserveringskosten) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij alle vestigingen van Primera (onder andere in Barneveld, Ede, Veenendaal, Amersfoort, Nijkerk en Ermelo); de Brunawinkels in Barneveld, Leusden, Putten en Voorthuizen; The Read Shop in Lunteren en Sigarenmagazijn Verwoert in Scherpenzeel. Daarnaast kunt u ook kaarten reserveren via Paylogic. Tribunekaarten à 29,50 euro zijn verkrijgbaar via www.megapiratenfestijn.nl.

Het terrein aan de Stroetweg in Zeumeren is geopend vanaf 18.30 uur. Het officiële programma begint om 19.30 uur.