Ingezonden persbericht


Den Haag, 11 november 2011

Perik nieuwe voorzitter VNO-NCW Den Haag

Rob Perik, belastingadviseur en mede-eigenaar van Baker Tilly Berk in Den Haag, wordt maandag 14 november de nieuwe voorzitter van de regionale werkgeversvereniging VNO-NCW Den Haag. Hij volgt Hans Verkaart op.

Perik wil zich de komende jaren onder meer inzetten voor het onderwijs en het aanbestedingsbeleid van de gemeente Den Haag. "Het aanbestedingsbeleid is zelden inzichtelijk. Bovendien is het voor veel kleinere ondernemers moeilijk aan Europese aanbestedingen mee te doen. VNO-NCW kan en moet hieraan aandacht besteden. Ook ondersteunt VNO-NCW de versterking van het imago van de stad Den Haag als internationale stad van Vrede en Recht. Dat merk is goed."

Verder pleit Perik voor versterking van de Scheveningse Haven. "Het openhouden en opkrikken van het niveau van de derde haven voor bedrijven in de visserij en offshore is van groot belang. Scheveningen, daar kan de regio de komende jaren zakelijk en privé plezier van hebben."

Ook wil Perik de dienstverlening voor ondernemers in Den Haag, maar met name voor expats, verbeteren. "Mensen die naar Den Haag worden uitgezonden moeten zeggen: 'Het is hier geweldig!' Je hoort nog te vaak verhalen van expats die zich toch niet helemaal op waarde geschat voelen in winkels."




Ingezonden persbericht