VerkeersInformatieDienst


Kans op drukke spits regio Amsterdam

11 november 2011, 09:24
Het verkeer in de regio Amsterdam dient vandaag rekening te houden met langere files dan gebruikelijk voor de vrijdagavond. Er zijn vandaag 2 grote sportevenementen, die de nodige suppporters zullen aantrekken.

Om 18:00 uur wordt op de Grote Markt in Haarlem het Nederlandse honkbalteam gehuldigd. Dit naar aanleiding van het behalen van het kampioenschap vorige maand in Panama. Doordat dit evenement in de binnenstad van Haarlem plaatsvindt, zal de extra verkeersdruk voornamelijk op de provinciale wegen komen te liggen, de A200 en de N208. Het is nog niet bekend hoe lang de afsluiting van de N520 gaat duren, tot nu toe kan het verkeer vanaf Nieuw-Vennep geen gebruik maken van deze rijbaan richting Haarlem.

Ook op de wegen rondom de Arena wordt drukte verwacht door de oefenwedstrijd van het Nederlands elftal tegen Zwitserland. Houd rekening met langere files op de A1, A2, de A9 en de A10. De VerkeersInformatieDienst zal de oranjesupporters via Twitter vanmiddag en vanavond op de hoogte stellen van de actuele verkeersinformatie, via #Team_OnsOranje.