Liander


WPG Research grote winnaar van GroeneDaad.nl

11 november 2011

Arnhem - Onderzoeksbureau WPG Research uit Doetinchem heeft GroeneDaad.nl gewonnen, de wedstrijd waarin bedrijven zoveel mogelijk `Groene Daden' verrichten om hun kantoor te verduurzamen.

Op 10 november om 24.00 uur, tijdens het feest De Nacht van de Duurzaamheid, liep de kantorenwedstrijd af. De organisatie en de winnaars hebben midden in deze duurzame Nacht geproost op het winnende kantoor: marktonderzoeksbureau WPG Research uit Doetinchem. Alle zes medewerkers van dit kantoor deden fanatiek mee. In totaal deden zij maar liefst 789 Groene Daden. Variërend van het instellen van de printer op dubbelzijdig printen tot alle medewerkers op de fiets of trein naar kantoor laten komen. En van duurzame Sint-inkopen doen tot gebak bij de bakker om de hoek halen in plaats van online bestellen. Bekijk alle daden op de website http://www.groenedaad.nl Joke Blom, eigenaar van de duurzame online kledingwinkel watMooi.nl , is de deelnemer die van alle kantoren de meeste punten heeft verdiend. Zij deed in haar eentje maar liefst 601 Groene Daden.

IMG_20111111_Winnaar_Groene_Daad_klein

Groener geworden

GroeneDaad.nl was een groot succes. In totaal deden 76 kleine en grote kantoren in vijf weken 3.568 Groene Daden. Hun kantoren zijn zeker een stuk groener en duurzamer geworden. Op 11 november, de Dag van de Duurzaamheid, reikt Liander de prijzen uit. Beide winnaars ontvangen een hippe elektrische scooter in GroeneDaad.nl-stijl. En het winnende kantoor krijgt binnenkort een Kantoor in Kaart-advies: een Liander-adviseur geeft inzicht in het energieverbruik van de apparaten, de verlichting én in de meest doeltreffende energiebesparende maatregelen van het kantoor.