Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 09.45 uur

Utrecht, 11-11-2011

Aanrijding letsel

ZEIST In de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 november vond een eenzijdige aanrijding plaats. De bestuurder werd naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie kreeg omstreeks 00.30 uur een melding van een aanrijding bij de afrit van de Rijksweg A28 ter hoogte van Zeist. Ter plaatse troffen agenten een totaal vernielde auto aan. De 35-jarige bestuurder uit Nieuwegein werd inmiddels door ambulancepersoneel behandeld.

De man verklaarde dat hij in een flauwe bocht de macht over het stuur verloor en in de slip raakte. Hierdoor kwam zijn auto schuin op het talud terecht. Toen de auto bijna bovenaan het talud was rolde deze terug en sloeg daarbij een aantal maal over de kop. De Nieuwegeiner werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Vrouw gestoken

ZEIST In de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 november vond in een huis een steekincident plaats. De politie is een onderzoek gestart.

Een 38-jarige vrouw uit Zeist belde omstreeks 02.05 uur naar de politie dat zij met spoed hulp nodig had. Agenten gingen naar de Verzetslaan en troffen de vrouw overstuur aan. Zij verklaarde dat er bij haar ingebroken was en dat een man haar gestoken had. De vrouw had een kleine steekwond en werd voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis. Voor de politie is nog onduidelijk wat zich precies in de woning heeft afgespeeld.