Paul Vens 14e CD Album


Een album dat over de grenzen van tijd en ruimte heen klinkt!

OPLOO, 20110831 -- Een nieuw, 14e album van Paul Vens & Friends: 'Words in Time'. Na zijn medewerking aan het TV-programma “Een Tweede Leven”, is er nu zijn nieuwe album. Een album waarin een geheimzinnige reis naar Aurora beschreven wordt.

[Foto CD-hoes Words in Time] De muziek van Paul Vens herinnert je aan de binnenkant van het leven, de eigen beleving, de beleving van je innerlijke wereld in relatie tot de dingen om ons heen. Zijn liederen en muziek beperken zich niet tot het leven van alledag, maar reiken ver in de historie van onze cultuur.

Een prachtig tijdsbeeld wordt er bezongen in ‘The Whistler’ en bijzondere landschappen verschijnen tijdens de reis naar ‘Aurora’, het zuiderlicht.

De liefde wordt bezongen via tijdloze sferen en beelden in `Mystic of Love` en `In the Cellar of my Home`. Een oproep tot luisteren naar de boodschappen van de oudere volkeren over de grenzen van tijd en ruimte heen in  `The Messengers`.

Maar  ook een zorgeloze, lieflijke schets van een winterse dag in de stad ontbreekt  niet op dit schilderachtige album. Akoestisch gitaar, Viool, Fluit en 2e stem van Hanneke kleuren de liederen tot harmonie en warmhartigheid.

 www.paulvens.com  & I-Tunes & Youtube